KLUBBTRÄNING MED EWR

Laddad inför ett träningstillfälle med andra ekigape från klubben (EWR), bar det av tillsammans med världens bästa häst mot Bräkne Hoby och deras ridhus! Underbar känsla att vara tillbaka; har inte ridit i det ridhuset sedan senaste tävlingen med min förra häst. Mysigt att träffa allt folk med och inte minst rida tillsammans. 
 
Bästa hästen gick rakt in i transporten som vanligt; snygg, nyflätad och fixad! Lugn och fin resa och väl framme stack han ut huvudet nyfiken ^^ Han måste ha trott att det va tävlingsdags ;)
 
Då han gick ett underbart pass på lördagen trodde jag inte att det kunde gå bättre - men denna hästen slutar aldrig överraska mig! VILKET TOPPASS! Och va riktigt kul att få höra hur snygga vi va tillsammans och kommentaren "er vill man inte tävla mot" ^^ Riktigt kul och taggad på kommande träningar, event och tävlingar! 
 
Underbar känsla att få rida på bra/annat underlag med... Där jag har Peanut är det ju kass fibersand! 
 
Vi har mycket kvar att jobba på och visst tar det tid att bilda team med en ny häst - men vi har en bra grund och har kommit en bit påvägen. Och vi har KUL! Stort tack till alla som stöttar och tror på oss! 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp