GRYM DAG!

Solen skiner, man är morgonpigg och taggad - anländer till en häst som INTE har rullat sig... Dagen kunde inte ha börjat bättre! VILKEN MORGON! Allt rullade på i stallen innan avfärd; transporten packad och hästen puttinuttig. 
 
Kom iväg i bra tid och mötte upp Anneli vid ridhuset för gemensam träning - och vilket pass! FAN vad grym häst jag har... Workin on it ^^ Jag har ju som sagt tidigare aldrig tränat/tävlat reining; men jag tror allt att vi är en bit påvägen - tillsammans! Med hjälp och coaching från nära och kära, samt en toppenpappa som stöttar mig i sporten... Kunde inte ha gått mycket bättre för oss just nu... TAGGAD på framtiden!
 
Under dagen insåg jag även ÄNNU mer vikten av att ta sin tid och inte "stressköpa" BARA för att man vill ha en häst... Jag sökte aktivt ny häst i TVÅ ÅR innan jag bestämde mig och fattade beslut angående affär. Jag va runt och provred och köpte inte häst förrän jag VERKLIGEN kände att det klickade - och det va SÅ värt väntan! Jag har nu en underbar häst som jag trivs med och inte skulle kunna tänka mig att leva utan. Bra saker är värda att vänta på. Inte minst "rätt" vänner och relationer! 
 
 

I love this! My passion in life

Publicerat av Veronica Strandman den 28 februari 2016
Allmänt | | Kommentera |
Upp