2018 - RECAP - GOTT NYTT ÅR!

Vilket år... Finner inte ord! ☆ 2018 ☆
\n
Vi började säsongen med en Pay n Ride på Solhaga uppe i Östergötland - där vi "kammade hem" reiningen så det small om det... Otippat efter en lång vinter och konkurrens.
\n
 
\n
Därefter bar det av hem till Blekinge och Bräkne Hoby för ytterligare en Pay n Ride; med hög score och "vinst" (bästa resultat). 
\n
 
\n
Årets första stora tävling blev därefter Spring Break på Axevalla - och vilka score?! 4x70 rundor för internationella domare; och dessutom en vinst kring flertalet bra placeringar.
\n
 
\n
För att inte tala om Chappen & Hjo! Helt stum. Detta i kombo av lokala tävlingar med vinster och placeringar. Utomhustävlingarna gör verkligen året - varje år! Och Hjo måtte nog vara vår favorit-arena!
\n
 
\n
Säsongen avslutades med September Rundown på Axevalla med åter en vinst & 2a/3e placeringar. 
\n
 
\n
För att sedan avsluta året med en Year End Award vinst i SRHA!  
\n
 
\n
- Vi hann även med ett stort tidningsreportage i BLT/SYDÖSTRAN.
\n
 
\n
- Reporatage/Intervju i Lucky Rider 
\n
 
\n
K9 ville använda ett av våra foton taget av Gert Andersson till marknadsföring av "The Worlds Most Powerful Grooming" vilket de fick med nöje!
\n
 
\n
- MÅNADENS PROFIL på Karlshamns Ridklubb Aug - för säsongens framgångar!

- ÅRETS PRESTATION AWARD - Fick äran att ta emot pris för bästa prestation 2018 av Eastern Western Riders under årsstämman i februari -19.
\n
 
\n
2018 va minst sagt vårat år... Och nu laddar vi om inför 2019! Vill tacka alla som stöttar och tror på oss! Ni är guld och betyder så sjukt mycket för vår resa. Alla som taggar oss och hejar! Alla som reser långt bara för att se oss tävla och tjoa på läktarna! Ni är KÄRLEK! 
\n
 
\n
STORT TACK TILL HELA VÅRT TEAM SOM GÖR ALLT DETTA MÖJLIGT FÖR OSS! 
\n
Finansiärer, groomar, chaufförer, fotografer, publik, Marcus Bäcklund, IR Ellinor, veterinär Björn Rahm, hovslagare Frederick Marmander & tävlingscrew/ledare <3 Ni betyder allt och lite till!
\n
Människorna gör showen! 
\n
 
\n
Gott nytt år alla fina - ses på banorna 2019! 
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n

</div

Allmänt, Min Resa, Tävling | |
Upp